- سلسله جلسات تربیت مربی نوجوانان برگزار شد
- نرخ سود بانکی افزایش یافت
- دستور وزیر ارشاد برای پیگیری قضایی توهین «علیاکبر رائفیپور» به هنرمندان موسیقی
- «عبدالمجید مرادزهی» مشاور مولوی عبدالحمید بازداشت شد
- آتش زدن امام جماعت روستای کلاته سنندج با بنزین
- «مسعود کیمیایی» ممنوع الخروج شد
- اتصال سامانههای بانکی ایران و روسیه برای دور زدن سوییفت
- «مهاجم انتحاری» در پاکستان ۵۰ نفر را کشت
- آلمان جتهای جنگنده خود را به اوکراین نخواهد فرستاد
- بیانیه وزارت دفاع درباره حمله پهپادی به یک مرکز نظامی در اصفهان
- انفجار مهیب در یک مرکز نظامی اصفهان + فیلم
- زلزله خوی؛ ۳ کشته و ۴۴۷ مصدوم
- حمله تروریستی به کلانتری جوانرود تکذیب شد
- مدیریت بحران آذربایجان غربی: مصدومان زلزله خوی زیاد است
- متن نامه رئیس صدا و سیما به رییس جمهور منتشر شد
- زلزله ۵.۹ ریشتری آذربایجان غربی را لرزاند + عکس
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران ادامه داد: تمام مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان تهران آماده خدمت رسانی در این حوزه هستند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران گفت: از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون تاکنون هشت میلیون و ۵۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در استان تهران تزریق شده است.
به گزارش ایرنا، علیرضا زالی روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح نهمین مرکز واکسیناسیون در شهرستان پردیس که با مشارکت بخش خصوصی و سپاه به بهره برداری رسید، به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به تعداد جمعیت هدف واکسینه شده، استان تهران جزو چند استان اول و پیشرو در واکسیناسیون کرونا است.
وی با اشاره به کمپین ۲ هفتهای برای واکسیناسیون جمعیت بالای ۱۸ سال در استان تهران، توضیح داد: از سه شنبه هفته جاری این کمپین در تهران آغاز شده است.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران ادامه داد: تمام مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان تهران آماده خدمت رسانی در این حوزه هستند.
زالی گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لجستیک مطلوبی برای واکسینایون انجام داده است و اگر مردم همراهی کنند این طرح در پایان ۲ هفته به اهداف اصلی که پوشش جمعیت هدف بالای ۱۸ سال این استان خواهد رسید.
وی افزود: در استان تهران حدود ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعت هدف بالای ۱۸ سال ساکن هستند و دستگاههای مرتبط آمادگی خود را برای اجرای این کمپین ۲ هفتهای اعلام کردند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران با اشاره به راهکارهای جلوگیری از بروز پیک ششم کرونا، توضیح داد: بهترین راه برای رسیدن به این هدف رعایت شیوه نامههای بهداشتی است.
زالی ادامه داد: مدت طولانی از همه گیری بیماری کووید - ۱۹ گذشته و مردم خسته شده اند، اما مهمترین نگرانی ما کمرنگ شدن رعایت شیوه نامههای بهداشتی است.
وی افزود: هر زمان که رعایت شیوه نامههای بهداشتی در تهران به زیر ۵۰ درصد تنزل کرد، شاهد شکل گیری خیزهای این بیماری بودیم.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران اظهار داشت: مشارکت شهروندان در امر واکسیناسیون و شتاب بخشی به فرایند آن، راهکاری دیگر برای جلوگیری از خیز ششم کرونا به شرط مشارکت مردم است و در این راستا تمهیدات لازم را برای انجام واکسیناسیون گسترده فراهم کردیم.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر مراکز واکسیناسیون کرونا در شهرستان پردیش شامل فرهنگسرای شهرداری فاز یک، پایگاه شهید بروجردی فاز ۲، بیمارستان شفا فاز چهار، پایگاه شهید همدانی فاز ۱۱، بیمارستان الغدیر بومهن، کلینیک هدی فاز یک، پایگاه شهید کاظمی بومهن، پایگاه سعید آباد جاجرود و پایگاه فاز هشت پردیس است.
شهرستان پردیس با جعیتی حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.