- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
پروتکلهای کرونایی در بخش هواپیمایی تجدید نظر شده است
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: با توجه به اینکه برای پروتکلهای کرونایی در بخش هواپیمایی تجدیدنظر شده است به دنبال این هستیم که در پروتکلهای بخش جادهای تجدید نظر شود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، داریوش امانی در نشست با انجمنهای صنفی بخش کالا و مسافر کرمانشاه گفت: در سال گذشته نزدیک به ۵۰۲ میلیون تن کالا جابجا و این مقدار در ۶ ماه ابتدای امسال ۷/۵ درصد افزایش یافته است که این موضوع نشان دهنده پویایی بخش حمل و نقل نسبت به مشاغل دیگر است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به کاهش بیماری کرونا بیان کرد: سال گذشته برای بخش مسافر شرایط سختی وجود داشت، اما اکنون این بخش رونق گرفته است و با توجه به اینکه برای پروتکلهای کرونایی در بخش هواپیمایی تجدیدنظر شده است به دنبال این هستیم که با فروکش کردن کرونا برای بخش حمل و نقل جادهای هم در پروتکلها تجدیدنظر شود.
امانی با اشاره به درخواستهای انجمنهای صنفی بخش کالا و مسافر خاطرنشان کرد: مقداری سهمیه لاستیک با ارز ۴۲۰۰ در سبد برای شرایط اضطراری تا انتهای سال گذشته باقیمانده بود، اما اکنون دیگر لاستیک با ارز ۴۲۰۰ تومانی وجود ندارد و تمام لاستیکها با ارز نیمایی اختصاص مییابد و برای پیگیری موضوع جلسهای هفته آینده با معاون اول رئیس جمهور خواهیم داشت.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه بخش حمل و نقل باید به کمک بیاید بیان کرد: سالیان طولانی یک روش در بخش حمل و نقل دنبال شده است، اما انتظار میرود ۸۳ شرکت حمل و نقل در استان کرمانشاه برای ایجاد یک شرکت بزرگ، مقیاس و سرمایهگذاری در شیوههای نوین حمل و نقل پا پیش بگذارند.
وی با اشاره به موضوع بیمه رانندگان اظهار کرد: در رابطه با این موضوع جلسات شفاف برگزار و تلاش میشود هر سال خدمات بهتری برای رانندگان دریافت کنیم و پیگیری میکنیم تا رفاهیات بخش حمل و نقل به قانون تبدیل شود، که کسی نتواند به آن خدشهای وارد کند. اما اکنون یک موضوع موقت است که هر سال باید تمدید شود.