- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
«ملخ» وارد وعده غذایی اروپاییها شد
کمیسیون اروپا پس از اخذ تائیدیه علمی، مجوز عرضه نوعی ملخ را به عنوان یک منبع غذایی سرشار از پروتئین در بازار مواد غذایی اتحادیه اروپا صادر کرد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، کمیسیون اروپا که پیشتر مجوز عرضه و مصرف کرمهای خوراکی را صادر کرده بود، با هدف تامین منابع پروتئینی به منظور برقراری یک سیستم غذایی پایدارتر، فروش و مصرف ملخ مهاجر (Migratory Locust) را که در میان حشرهشناسان به عنوان ملخ مهاجر آسیایی و آفریقایی یا ملخ صحرایی لقب گرفته و در علوم زراعی نوعی آفت کشاورزی شناخته شده، صادر کرد.
بر پایه بیانیه رسمی بازوی اجرایی اتحادیه اروپا، عرضه این نوع ملخ در اشکال منجمد، خشک یا پودری مجاز است و میتواند به عنوان میان وعده یا به عنوان یکی از افزودنیهای مجاز به محصولات غذایی فروخته شود.
البته کمیسیون اروپا تاکید کرده که در عرضه منجمد و خشک شده ملخ مهاجر باید به حذف پاها و بالهای آن که میتواند خطر بروز یبوست را در انسان افزایش دهد، توجه ویژهای شود.
مجوز بازوی اجرایی اتحادیه اروپا پس از چراغ سبز سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) و رای مثبت کشورهای عضو صادر شده است.
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) نیز پیشتر اعلام کرده بود که حشرات غنی از اسیدهای چرب، پروتئینها، ویتامینها، فیبرها و مواد معدنی هستند و منبع غذایی بسیار مغذی و سالم برای انسان هستند.