- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
اتحادیه اروپا: چارهای جز گفتگو با طالبان نداریم
دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا روز سهشنبه طی سخنانی در استراسبورگ، مقر پارلمان اروپا اعلام کرد که این نهاد چارهای جز گفتگو با حاکمان جدید افغانستان ندارد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن اعلام این خبر یادآور شد که بروکسل تلاش دارد تا با دولتهای عضو هماهنگیهایی را برای حضور دیپلماتیک در کابل به عمل آورد.
اقای بورل در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: بحران افغانستان تمام نشده است و ما برای داشتن هرگونه بخت و فرصت تاثیرگذاری بر رویدادها گزینه دیگری جز تعامل با طالبان نداریم.
این موضع در حالی از زبان جوزپ بورل اعلام شده که اتحادیه اروپا پیشتر معیارهایی را برای برقراری مجدد کمکهای بشردوستانه و روابط دیپلماتیک با طالبان تعیین کرده بود.
احترام به حقوق بشر و حاکمیت قانون از جمله مهمترین شرایط مطرح از سوی وزرای خارجه اتحادیه اروپا برای تعامل و برقراری ارتباط دیپلماتیک با طالبان مطرح شده بود.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سهشنبه بار دیگر به معیار حقوق بشر به عنوان یکی از خواستههای اتحادیه اروپا از طالبان اشاره کرد، اما این بار دیگر برقراری روابط با شبهنظامیان حاکم بر افغانستان را به تحقق این معیار مشروط نکرد.
آقای بورل سپس به قانونگذاران اروپایی گفت که در صورت صدور مجوز از سوی طالبان برای خروج افراد، کشورهای عضو باید خود را برای پذیرش آن دسته از پناهجویان افغان که خود را به اروپا رساندهاند آماده کند.
وی در عین حال اعلام کرد که انتظار ندارد موجی مشابه سال ۲۰۱۵ از پناهجویان که از جنگ سوریه گریخته بودند از افغانستان راهی اروپا شوند.
کمیسیون اروپا در نظر دارد که تا با کمکهای مالی کشورهای عضو و یک بودجه مشترک ۳۰۰ میلیون یورویی در سال جاری و سال آینده میلادی راه را برای اسکان مجدد حدود ۳۰ هزار پناهجوی افغان هموار کند.