- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
آژانس دارویی اروپا واکسن ضدکرونای شرکت «نواواکس» را تایید کرد
سازمان تنظیم مقررات دارویی اروپا روز دوشنبه ۲۰ دسامبر واکسن ضدکرونای تولیدی توسط شرکت بیوتکنولوژی آمریکایی «نواواکس» را تایید کرد؛ به این ترتیب نوواکسووید (Nuvaxovid) پنجمین واکسنی است که از زمان همهگیری کووید۱۹ سوی آژانس دارویی اروپا تایید میشود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، در این واکسن که باید در دو دُز تزریق شود، بر خلاف واکسنهایی همچون فایزر-بیون تک، مدرنا و اسپایکوکس از فناوری «آرانای پیامرسان» استفاده نشده و متکی بر یک فناوری کلاسیک یعنی تولید واکسن مبتنی بر پروتئین است.
در ساختار این واکسن، مانند واکسنهایی که در دوران کودکی به اطفال تزریق میشود، از قطعات خالص ویروس کرونا برای تحریک پاسخ ایمنی بدن استفاده میشود و همین موضوع احتمالا میتواند از شک و تردیدهای مخالفان واکسیناسیون نیز بکاهد.
اتحادیه اروپا پیش از این ۲۰۰ میلیون دُز واکسن «نوواکسووید» را پیشخرید کرده است که قرار بود این محموله پس از تایید آن از سوی آژانس دارویی اروپا به مقامات اروپایی تحویل داده شود.
موثر بودن این واکسن در مقابل ویروس کرونا و سویههای قدیمیتر آن ثابت شده و شرکت «نواواکس» اعلام کرده که در حال حاضر در حال ارزیابی عملکرد این واکسن در مقابل سویه امیکرون است.
اقدام اتحادیه اروپا برای خرید واکسنهای جدید در حالی است که سویه جدید امیکرون به سرعت در حال شیوع در سراسر این اتحادیه است.
تنها در فرانسه بار دیگر شمار مبتلایان به کووید۱۹ بطور قابل توجهی افزایش یافته و حتی به رقم ۵۰ هزار مبتلا در روز رسیده است. این وضعیت باعث شده که برخی کشورهای غیراروپایی از جمله اسرائیل اتباعشان را از سفر به شماری از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه منع کنند.
تلاش دولتهای اروپایی برای مهار کرونا و تسریع در واکسیناسیون عمومی در حالی ادامه دارد که در بسیاری از کشورها همچنان تجمعات در مخالفت با واکسیناسیون و وضع محدودیتهای اجتماعی برگزار میشود.
از اواخر دسامبر ۲۰۱۹ میلادی، یعنی از زمان شناسایی اولین مبتلای به کووید۱۹ در چین، دستکم ۵ میلیون و ۳۴ هزار نفر در سراسر جهان به دلیل آلودگی به کرونا جان خود را از دست دادهاند.