- آتش سوزی در انبار سازمان هواپیمایی کشوری مستقر در محوطه شرکت فرودگاهها
- چطور نه بگوییم و قدرت نه نگفتن داشته باشیم؟
- خواص آب نارنج چیست؟
- اجاره آدمکشهای ۲ میلیاردی برای قتل یک رئیس بانک در تهران
- انفجار در خرم آباد صحت ندارد
- باشگاه پرسپولیس: انتشار ویدیویی از فردی با لباس نظامی، نمایشی بیش نیست + فیلم
- گوشت قرمز طی یک سال ۳۸ درصد گران شد
- اپلیکیشن ۷۸۰ هک شد
- مهدی طارمی در پورتو ماندنی شد!
- قرعهکشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا؛ میلان، پاریسنژرمن، دورتموند و نیوکاسل در گروه مرگ
- آیا نوشیدن الکل باعث میشود دیگران در نگاه ما «جذابتر» به نظر برسند؟
- وزارت بهداشت آمریکا خواستار تسهیل قوانین فدرال مصرف ماریجوآنا شد
- سخنگوی قوه قضاییه: کیفرخواست در خصوص عملکرد مدیران سازمان بورس صادر شد
- کشف اختلاس ۲۹ هزار میلیارد ریالی در یکی از بانکهای دولتی تهران
- ابراهیم رئیسی: آمدهایم که مشکل مردم را به گردن گرفته و حل کنیم/میز مذاکره را ترک نکردیم
- چه کسانی در بازگشایی مجدد سامانه یکپارچه خودرو میتوانند ثبتنام کنند؟
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل امور مالیاتی استان آذربایجان شرقی گفت: همدلی بیشتر، خدمت صادقانه و پاک دستانه به مردم و فراهم کردن رضایت شغلی همکاران در اولویت سازمان قرار دارد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از رسانه مالیاتی ایران، داود منظور رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، در مراسم تکریم و معارفه سرپرست امور مالیاتی استان آذربایجان شرقی، همدلی بیشتر، خدمت صادقانه و پاک دستانه به مردم و فراهم کردن رضایت شغلی همکاران را جزو اولویتهای سازمان امور مالیاتی عنوان کرد و افزود: نظام مالیاتی کشور مسیر رو به رشدی را طی میکند و در سه دهه اخیر اقدامات خوبی در حوزه مالیاتی کشور انجام شده که مرهون زحمات کارکنان این سازمان و پاکدستی آنهاست.
وی از برنامهریزی برای وصول ۴۵۰ هزار میلیارد تومان مالیات در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: این رقم برای سال جاری ۲۷۰ هزار میلیارد تومان تعیین شده بود که اگر جلوی فرار و اجتناب مالیاتی در کشور گرفته شود، وصول این رقم دور از دسترس نخواهد بود.
منظور حکمرانی دادهها و استفاده از علوم داده و داده کاوی در نظام مالیاتی را از سیاستهای راهبردی سازمان برشمرد و افزود: با استفاده از دیتاسنترهای مجهز، اشراف اطلاعاتی نسبت به مودیان مالیاتی بیشتر شده و این زمینه برای همکاران فراهم است تا به راحتی و با دقت بیشتری، پرونده مودیان را بررسی کنند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، تعامل بیشتر با نظام بانکی کشور را از دیگر برنامههای راهبردی سازمان امور مالیاتی عنوان کرد و گفت: در تلاشیم تا تراکنشهای داخل بانکی را به عنوان یکی از مراجع در تعیین مالیات قرار دهیم که این مهم پیش از این فقط از طریق بانک مرکزی انجام میشد که آن هم فقط تراکنشهای بین بانکی را نشان میداد.
وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از فعالان اقتصادی کشور مودی مالیاتی نیستند و شناسایی نشده اند که بیشتر فرار مالیاتی نیز در این بخش که به بخش خاکستری اقتصاد مشهور است، اتفاق میافتد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در وصول مالیات، بخش رسمی اقتصاد که شناسایی شده، بیشتر تحت فشار است، افزود: سازمان امور مالیاتی در دوره جدید، توجه خود را بر روی بخشهای خاکستری اقتصاد که شناسایی نشده اند متمرکز خواهد کرد و به دنبال کاهش فشار از مودیان شناسایی شده و افزایش و اعمال فشار بر مودیان شناسایی نشده است.
وی به روشهای شناسایی مودیان مالیاتی اشاره کرد و گفت: بازدیدهای میدانی که قبلا انجام میشد و البته روش خوبی هم است، باید ادامه داشته باشد و در کنار آن، باید از تکنولوژی روز و بررسی پروندههای بانکی و معاملات و ... نیزاستفاده کنیم.
منظور، وصول آسان مالیات را در گرو شناسایی بهتر مودیان مالیاتی دانست و گفت: در بخش مشاغل نیز فرار مالیاتی زیاد است، چون هزینههای آنها مشخص نیست و بیشتر آنها اظهار نامه مالیاتی پر نمیکنند که باید پیگیری و ساماندهی شود.
وی شناسایی، تمکین و دقت در رسیدگی به پروندههای مالیاتی را مورد تاکید قرار داد و افزود: معوقات مالیاتی همه ادارات بالا بوده که برای رفع این معضل، باید مجاری شرکتهای صوری، کارتهای بازرگانی و حسابهای استیجاری بیشتر مورد بررسی قرار گیرند که اگر این سه مورد بسته شود، به طور قطع معوقات مالیاتی کاهش مییابد و در این راستا از ظرفیت پلیس امنیت اقتصادی نیز استفاده خواهد شد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه از افتتاح دادگاه ویژه تمکین مالیاتی در دهه فجر امسال در تهران خبرداد و گفت: ندادن مالیات جرم محسوب میشود و این جرم انگاری قدم مثبتی است که در سایر استانها نیز اجرا خواهد شد.
وی در خاتمه با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، درآمدهای مالیاتی سهم بالاتری از بودجه دولت را بر دوش خواهد گرفت، عنوان کرد: سازمان امور مالیاتی فقط به دنبال درآمدزایی نیست، بلکه با وضع مالیاتهای جدید و حذف آن در برخی از بخش ها، که نمونه آن اعمال مالیات بیشتر بر سیگار و نوشابه برای سلامت مردم و یا کاهش مالیات در مناطق کم برخوردار که در جهت کمک به افراد کمتر برخوردار حرکت میکند، به منظور رونق سرمایه گذاری است.