- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
وزیر اقتصاد: ۲ میلیون تن کالای اساسی در بندر امام خمینی دچار رسوب شده است
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بررسیها نشان داد که تلاش بسیار خوبی صورت گرفته و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با وجود اینکه ۲۸ درصد افزایش ورودی کالاهای اساسی داشتیم، ولی ۲۲ درصد کاهش رسوب کالاهای اساسی در بندر محقق شده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از شادا، سید احسان خاندوزی در پایان سفر خود به استان خوزستان اظهار کرد: یکی از دغدغههای مهم دولت مسئله کاهش ماندگاری و رسوب کالاها در گمرکات کشور، سرعت رسیدن کالاها به دست مردم و کاهش هزینه تمام شده کالاها در بازارهای اقتصادی است؛ مهمترین مبدأ واردات کالاهای اساسی به ویژه غلات بندر امام خمینی (ره) بود که لازم شد با توجه به هفتههای پایانی اسفند ماه رسیدگی ویژهای در این خصوص صورت بگیرد.
تحقق ۲۲ درصد کاهش رسوب کالاهای اساسی در بندر امام خمینی (ره)، علیرغم ۲۸ درصد افزایش ورودی کالاهای اساسی نسبت به دوره مشابه سال قبل
وی با اشاره به اینکه برای بازدید امروز از مجموعه گمرکی و بندری امام خمینی (ره) گزارش ویژهای برای دولت آماده میشود، افزود: بررسیها نشان داد که تلاش بسیار خوبی صورت گرفته و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با وجود اینکه ۲۸ درصد افزایش ورودی کالاهای اساسی داشتیم، ولی ۲۲ درصد کاهش رسوب کالاهای اساسی در بندر محقق شده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: به دلیل اینکه بیش از دو میلیون تُن کالاهای اساسی در بندر امام دچار رسوب و ماندگاری است، انجام چند اقدام فوری و آنی لازم بود که با انجام آنها در دو ماه آینده شاهد کاهش سریع این میزان رسوب کالا باشیم.
بررسی پیشنهادات اصلاح فرآیندهای منتج به رسوب کالا فردا در جلسه با دستگاههای ذیربط
خاندوزی عنوان کرد: دستوراتی در خصوص برخی کالاهای رسوبی دارای ایراد از سوی استاندارد در بندر صادر شد تا مشکل حل و فصل شود؛ همچنین در خصوص مجموع فرآیندی که باعث این رسوب کالا شده پیشنهاداتی آماده و فردا در جلسه با وزرای صنعت، کشاورزی، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و دیگر مسئولان کشوری ارائه میدهم؛ امیدواریم که به زودی شاهد تصویب این تدابیر از سوی هیئت دولت باشیم.
وی بیان کرد: پیشنهادی از سوی استاندار خوزستان و معاون هماهنگی امور اقتصادی برای تخصیص بخشی از درآمدهای گمرک به این استان مطرح و مقرر شد تا در یک کارگروه ویژه مورد بررسی قرار بگیرد؛ حتماً نیاز داریم تا استانهایی از جمله خوزستان که نقش جدی هم در تولید و درآمد ملی کشور و هم در حوزه تجاری و ترانزیتی کشور دارند، به شکل ویژه تری مورد توجه قرار بگیرند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: از جمله پیشنهادات، همین افزایش درآمدهای استان است که همراه با پیشنهادات دیگر استان و نمایندگان مجلس و مجموعه این تدابیر کمک کند تا در ماههای آینده شاهد بهبود شرایط اقتصادی باشیم.
دغدغه رئیس جمهور ساماندهی و حل و فصل سریع مشکل کالاهای ملوانی و ته لنجی در استانهای جنوبی
خاندوزی یادآور شد: یکی از نکات مورد توجه از نظر رئیس جمهور ساماندهی و حل و فصل سریع مشکل کالاهای ملوانی و ته لنجی است که استانهای جنوبی کشور بسیار با آن درگیر هستند؛ برای ساماندهی این حوزه مطالبات متعددی از سوی مرزنشینان وجود داشت و رئیس جمهور برای این مورد دستور ویژه داد تا معیشت مرزنشینان تقویت شود.
وی خبر داد: دو هفته قبل در کمیسیون اقتصادی دولت آئین نامهای را برای کالاهای ته لنجی و ملوانی مصوب کردیم که امیدواریم هفته آینده در جلسه هیئت وزیران مطرح و تصویب شود تا فروردین ماه سال آینده گشایش خوبی در حوزه معیشت مرزنشینان به ویژه در استانهای جنوبی صورت بگیرد.