- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
ایجاد منطقه آزاد مشترک ایران و اقلیم کردستان عراق بررسی شد
«سعید محمد» مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در دومین روز از سفر خود به استان کردستان در حاشیه افتتاح دفتر اجرایی منطقه آزاد بانه ـ مریوان در شهر مریوان با «هه وال ئه بووبه کر» استاندار سلیمانیه عراق و هیات همراه دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از فرینا، در این نشست که با هدف تقویت و توسعه همکاریهای اقتصادی دو کشور برگزار شد، طرفین بر ایجاد منطقه آزاد مشترک صنعتی تاکید کردند.
با توجه به تصویب دو منطقه آزاد قصرشیرین و بانه ـ مریوان و طرح پیشنهادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد کشور بر ایجاد مناطق آزاد مشترک با اقلیم کردستان عراق و به منظور ترویج سرمایه گذاری در حوزه تولید ـ صنعتی در دو کشور، در این نشست موضوع احداث منطقه آزاد مشترک صنعتی در یکی از مناطق آزاد جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
جانمایی اراضی مرزی بعنوان محدوده منطقه آزاد مشترک، تعیین برنامه زمانبندی جهت ایجاد و بهره برداری از منطقه آزاد مشترک توسط طرفین، تعامل به منظور یکپارچه سازی و اعمال مشوقها و تعرفههای یکسان در محدوده منطقه مشترک و همچنین همکاری در ایجاد شرکت مشترک بمنظور مدیریت کل محدوده منطقه و ثبت رسمی شرکت مدیریت منطقه در هر دو کشور با شرایط مشابه از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست است.
طرفین همچنین در این نشست در خصوص نظارت دقیق بر فرآیندهای ورود و خروج انواع کالا در نقاط ارتباطی با سرزمینهای اصلی دو کشور جهت جلوگیری از هر گونه قاچاق، ارائه فهرست کالاها و محصولات دارای ممنوعیت و محدودیت جهت ورود به سرزمین اصلی در هریک از کشورها، تشویق سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور سرمایه گذاری در محدوده منطقه مشترک و همکاری جهت ایجاد نهادهای پولی و مالی بین المللی جهت استقرار در محدوده منطقه مشترک نیز بحث و تبادل نظر کردند.