- آیت الله مکارم شیرازی: افزایش قیمت بنزین باعث گرانی میشود
- وزیر کار: دستمزد کارگران معدن زغالسنگ تغییر میکند
- ترامپ: من از زنان آمریکا محافظت خواهم کرد
- فرزین: سامانه بازار ارز توافقی در آینده نزدیک راه اندازی میشود
- دومین معدن ذغال سنگ در استان گلستان پلمب شد
- آلمان: اعدام جمشید شارمهد به رابطه با ایران آسیب میزند
- وزیر ارتباطات: روند رفع فیلترینگ رو به جلو است
- مطالعه جدید؛ حیوانات آگاهانه به دنبال مستی با الکل میروند
- سخنگوی دولت: موضوع فیلترینگ با راهپیمایی حل نمیشود
- منصور بیجار استاندار سیستان و بلوچستان شد
- تأثیر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بر اقتصاد و بازار سهام؛ پیامدها برای ایران
- مشکل رجیستری گوشیهای آیفون حل شد
- معاون پارلمانی رئیسجمهور: اخذ مالیات از پردرآمدها قوت میگیرد
- «ولیاله دینی» سرپرست شرکت بازرگانی گاز ایران شد
- پزشکیان: باید اصلاحات را از آموزش و پرورش شروع کنیم
- حیات اقتصاد کشور مرهون تلاش کارآفرینان است
طی ده ماهه سال جاری به ۱۱۷۶ شرکت دانش بنیان معادل ۵۰۹/۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که نسبت به ده ماهه سال ۱۳۹۹، معادل ۱۲۶.۹ درصد افزایش داشته است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از بانک مرکزی، همچنین بیشترین تسهیلات طی ده ماهه ۱۴۰۰ از سوی بانکهای ملی به مبلغ ۸۲.۰ هزار میلیارد ریال، ملت به مبلغ ۸۱.۰ هزار میلیارد ریال و صادرات به مبلغ ۶۸.۶ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.
برپایه این گزارش، طی ده ماهه ۱۴۰۰ به ۱۱۷۶ شرکت دانش بنیان معادل ۵۰۹.۴ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که نسبت به ده ماهه ۱۳۹۹ معادل ۱۲۶.۹ درصد افزایش داشته است.
لازم به توضیح است منظور از تعداد شرکتها در گزارشهای پیش از مقطع دی ماه ۱۳۹۷ تعداد تسهیلات اعطایی به شرکتهای دانش بنیان بوده است و از مقطع دی ماه ۱۳۹۷ تعداد شرکتها فارغ از تعداد تسهیلات پرداختی منظور نظر است.
میزان تسهیلات پرداختی در دی ماه ۱۴۰۰
همچنین در دی ماه ۱۴۰۰ به ۴۶۰ شرکت دانش بنیان معادل ۴۴.۱ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که نسبت به دی ماه ۱۳۹۹ معادل ۳۱.۹ درصد افزایش داشته است.
بیشترین تسهیلات طی دی ماه ۱۴۰۰ از سوی بانکهای ملت به مبلغ ۷.۳ هزار میلیارد ریال، تجارت به مبلغ ۷.۲ هزار میلیارد ریال و صادرات به مبلغ ۵.۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.
تعداد و میزان تسهیلات پرداختی از دی ماه ۱۳۹۹ تا دی ۱۴۰۰
همچنین یادآور میشود، مانده کل تسهیلات اعطایی از طرف ۲۸ بانک به شرکتهای دانش بنیان در پایان دی ۱۴۰۰ معادل ۵۹۰.۳ هزار میلیارد ریال است که نسبت به دی ۱۳۹۹ معادل ۱۰۳.۲ درصد افزایش داشته است.
بیشترین مانده کل به بانکهای اقتصاد نوین (۹۴.۳ هزار میلیارد ریال)، صنعت معدن (۷۴.۴ هزار میلیارد ریال) و تجارت (۷۰.۴ هزار میلیارد ریال) تعلق دارد.
لازم به توضیح است به دلیل ارزیابی ماهانه شرکتهای دانش بنیان توسط کارگروه مربوطه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعدادی از شرکتهای جدید به فهرست شرکتهای دانش بنیان افزوده شده و برخی نیز حذف میشوند لذا بخشی از تغییرات در مانده تسهیلات پرداختی به دلیل فوق است.
همچنین با توجه به اینکه برخی از شرکتهای عادی پس از اخذ شرایط لازم توسط کارگروه مربوطه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان شرکت دانش بنیان پذیرفته میشوند ممکن است بخشی از مانده مطالبات شرکتهای دانش بنیان فعلی مربوط به زمانی باشد که شرکت دانش بنیان نبوده است.