- سهم اینفلوئنسرها از دنیای تبلیغات و سیاست
- چرا ممکن است اعلام نتایج انتخابات آمریکا روزها طول بکشد؟
- دو ماهواره ایرانی «کوثر» و «هدهد» به فضا پرتاب شدند + فیلم
- عباس عراقچی: ما برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ارزشی قائل نیستیم
- ۴ رأی هیات منصفه دادگاه مطبوعات اعلام شد
- وزیر اقتصاد: اقدامات ضروری برای تعلیق اقدام تقابلی FATF را انجام میدهیم
- رئیس قوه قضاییه: همه مسئولان قضایی موظف به اجرای مفاد نسخه بهروز شده سند تحول هستند
- جایروپلن یا هواچرخ چیست؟
- آروین قهرمانی (ناتانل) اعدام شد
- سخنگوی وزارت خارجه: از تمام امکانات برای پاسخ به اسرائیل استفاده میکنیم
- پزشکیان: جنگ امروز جنگ اقتصادی است، جنگ بمب و موشک نیست
- کیانوش عیاری به دنبال گرفتن پروانه نمایش فیلم «سفره ایرانی»
- چای دبش عرضه شده در حراجها آلوده نیست
- تعرفه واردات گوشی اپل در سال ۱۴۰۳ تعیین شد
- مهران مکوندی مدیرعامل شرکت ملی حفاری شد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بررسی اتفاقات هفته گذشته در جایگاههای توزیع سوخت در کمیسیون متبوعش خبر داد و گفت: با توجه به گزارش دستگاههای حاضر در نشست امروز، اجماع درباره علت بروز این خرابکاری وجود ندارد و بررسیها هنوز ادامه دارد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، «محمود عباس زاده مشکینی» در توضیح نشست روز یکشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: جلسه امروز با حضور نمایندگان وزارتخانههای نفت و اطلاعات، مرکز پژوهشهای مجلس و سازمان پدافند غیرعامل در خصوص بازدارندگی در مقابل خرابکاریهای سایبری برگزار شد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان دستگاهها گزارش مبسوطی درباره تدابیر و تصمیمات لازم برای هر چه محکمتر کردن ساختار دفاعی در بخش سایبری ارائه کردند. همچنین دستگاهها در گزارشات خود متذکر شدند که چنین خرابکاری در آبان ماه پیش بینی شده و آمادگی نسبی در این زمینه داشتند.
بیشتر بخوانید:
وزیر اطلاعات: اطلاعات حمله سایبری به مردم ارائه میشود
رییس جمهوری: هدف از حمله سایبری مختل کردن زندگی مردم بود
عیسی زارع پور: وزارت ارتباطات در مقابل حملات سایبری مسئولیتی ندارد
سردار جلالی: حمله سایبری به سامانههای سوخت، کار آمریکا و رژیم صهیونیستی است
وی با تاکید بر اینکه واکنش سریع دستگاهها مانع آسیبهای گسترده این خرابکاری شد، اظهار داشت: با توجه به گزارش دستگاههای حاضر در نشست، اجماع درباره علت بروز این خرابکاری وجود ندارد و بررسیها هنوز ادامه دارد. در واقع منشاء این خرابکاری ممکن است خارجی یا داخلی باشد. ولی درباره موضوع نفوذ یا حمله سایبری به قطعیت نرسیدهاند.
عباس زاده مشکینی با بیان اینکه مولفه نفوذ در حادثه اخیر دور از انتظار نیست، گفت: کمیته تخصصی کمیسیون امنیت ملی این مسئله را بیشتر بررسی خواهد کرد و گزارش تکمیلی در کمیسیون قرائت خواهد شد.
وی با اشاره به دیگر دستور جلسه امروز و حضور نماینده وزارت امور خارجه در کمیسیون گفت: وی گزارشی درباره اجلاس وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان که در روزهای اخیر با حضور ۶ کشور در تهران همراه با روسیه که مجازی شرکت کرده بود، ارایه کرد.
عباس زاده مشکینی افزود: با توجه به اینکه در آستانه فصل سرما قرار داریم، در این اجلاس کشورهای همسایه نگرانیهای درباره وضعیت سرما در افغانستان و رفع مشکلات اقتصادی مردم در موضوع غذا و سوخت مطرح کردند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همیشه و در سختترین روزها کنار مردم افغانستان بوده و نمایندگان حاضر در جلسه، سوالات خود را پیرامون مسائل افغانستان و اجلاس تهران از نماینده وزیر امور خارجه مطرح کردند.