- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
بخش خصوصی نمیتواند به طور مستقل در ساخت پالایشگاه وارد شود
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: دو راهکار قانونی حضور ۲۰ درصدی در پروژهها و شرکت در طرحهای توسعهای برای ساخت پتروپالایشگاه توسط دولت وجود دارد. همچنین در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ نیز ساخت پتروپالایشگاه ۳۰۰ هزار بشکهای از منابع دولتی عنوان شده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، «جلیل سالاری» با اشاره به اینکه برای ساخت پتروپالایشگاهها به وسیله دولت، قانون مجوز حضور ۲۰ درصدی را داده است، افزود: اگر نگاه توسعهای وجود داشته باشد، بر اساس سیاستهای کلی اصل ۴۴، در شرایطی که فراخوان داده شود، اما سرمایهگذار اعلام آمادگی نکند، دولت اجازه ورود و سرمایهگذاری خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه این دو راهکار قانونی برای ساخت پتروپالایشگاه توسط دولت وجود دارد، ادامه داد: همچنین در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ نیز ساخت پتروپالایشگاه از منابع دولتی وجود دارد.
سالاری گفت: این موضوع در کمیسیون تلفیق مطرح شده و در صورت تصویب به قانون تبدیل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تجربههای قبلی نشان میدهد که بخش خصوصی نمیتواند در ساخت پالایشگاه به صورت مستقل وارد شود، افزود: نگاه این است که از ظرفیت دولت در این بخش استفاده شود و زمانی که بخشی از زیرساختها ایجاد شد، بخش خصوصی با انگیزه بیشتری ورود کرده تا از ظرفیت شرکتها و بخش خصوصی استفاده کنیم.
معاون وزیر نفت درباره احتمال حضور بانکهای خصوصی برای ساخت پتروپالایشگاه ۳۰۰ هزار بشکهای «شهید سلیمانی»، گفت: بانکها میتوانند برای تامین مالی اقدام و این طرح را فاینانس کنند.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: انتظار داریم به منظور تأمین منابع مالی مورد نیاز مگاپروژههای آینده صنعت پالایش، از ظرفیت همه بانکها در قالب کنسرسیوم استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: در خصوص مکانیابی این پتروپالایشگاه در حال رایزنی هستیم و هنوز مشخص نیست که این پتروپالایشگاه در همان مکان پالایشگاه هرمز تاسیس خواهد شد یا خیر.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش ادامه داد: با صدور مجوز از سوی مجلس و دولت و همچنین دریافت مجوز شورای اقتصاد، کار آغاز خواهد شد.