- حیات اقتصاد کشور مرهون تلاش کارآفرینان است
- بیانیه سپاه در رابطه با حمله نظامی به اسرائیل
- فیلم؛ پهپادهای انتحاری ایران در مسیر اسرائیل
- حمله نظامی ایران به اسرائیل آغاز شد
- «گنبد آهنین» اسرائیل چیست و چطور کار میکند؟
- دادگاهی در آرژانتین ایران را مسئول حمله تروریستی آمیا شناخت
- پنتاگون: اسرائیل از حمایت کامل آمریکا در برابر حمله نظامی ایران مطمئن باشد
- حمله نظامی ایران به اسرائیل جمعه انجام میشود
- موتورسیکلت «قرارهای یواشکی» رئیس جمهوری سابق فرانسه حراج میشود
- کارت سوخت ۲۰ میلیونی دروغ است
- جزئیات عفو ۲ هزار و ۱۲۷ محکوم
- ثبت نام خودروهای سایپا بدون قرعه کشی ویژه عید فطر ۱۴۰۳
- عکس؛ صورت کبود شده محمود احمدی نژاد
- بازیگران نمایش «عددهای نشده» معرفی شدند
- اطلاعیه قوه قضاییه در رابطه با بازرسی از رسانه فردای اقتصاد
- دلیل اعتراض کشاورزان اروپایی چیست؟
وزیر صنعت، معدن و تجارت در هشتمین نشست ستاد «مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی» گفت: دریافت کد رهگیری و کنترل مبادی ورودی در کنترل و مبارزه با قاچاق کالا اهمیت دارد، اما مهمتر از آن تقویت شبکههای رسمی فروش است که باید موردتوجه قرار گیرد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از شاتا، سید رضا فاطمی امین تأکید کرد: در کنار تقویت شبکههای رسمی فروش، اطلاعرسانی مناسب برای امیدآفرینی به مردم و تولیدکنندگان و هشدار به شبکههای غیررسمی توزیع کالا نیز از اهمیت فراوانی برخوردار است.
کنترل قاچاق به نفع مصرفکننده و تولیدکننده است
وی کنترل قاچاق را به نفع مصرفکننده و تولیدکننده دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق از این جهت که با برند یک شرکت معتبر، کالای تقلبی تولید و روانه بازار نمیشود، به نفع تولیدکننده است.
فاطمی امین همچنین توجه بهضرورت پاسداشت زبان فارسی در کلمات و عبارات مندرج در کدهای شناسه مختلف درجشده بر روی کالاها را مورد تأکید قرارداد.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت: پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازم یدکی و قطعات خودرو پیشرفت ۶۱ درصدی داشته است
محمدمهدی برادران، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت نیز در این جلسه با اشاره به پیشرفت ۶۱ درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازمیدکی و قطعات خودرو، بیان کرد: استانهای تهران، همدان، هرمزگان و مرکزی بیشترین همکاری را با این طرح داشتند.
رشد ۱۰ درصدی ثبت فاکتور قطعات خودرو در سامانه جامع تجارت
وی با اشاره به همراهی خوب تولیدکنندگان و رشد شاخصها در حوزه ثبت شناسه و فاکتور، ادامه داد: ثبت فاکتور قطعات خودرو در سامانه جامع تجارت تا ۳۱ اردیبهشتماه رشد ۱۰ درصدی داشته است که نشان از این همراهی و روند مثبت طرح دارد.
۱۵ خرداد حداکثر زمان دریافت کد شناسه و رهگیری
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت تصریح کرد: ۱۵ خردادماه حداکثر زمانی است که واحدهای تولیدی باید به طرح شناسه کالا بپیوندند و از ۱۵ خرداد تولید کالاهایی که شناسه و کد رهگیری ندارند، باید متوقف شود.
برادران همچنین از استانها خواست که واحدهای تولیدی را برای پیوستن به این طرح فعال کرده و همچنین به واحدهای بدون مجوز، مجوزهای لازم را ارائه دهند.
اجرایی شدن مرحله دوم طرح مبارزه با قاچاق کالا
وی همچنین در پایان این نشست در جمع خبرنگاران، گفت: مرحله دوم طرح مبارزه با قاچاق کالا از این هفته اجرایی شده است و در این مرحله وارد حوزه لوازمخانگی شدهایم، سطح اول مبارزه با قاچاق کالا در حوزه قطعات یدکی خودو بود که پیشرفت خوبی در حدود ۶۱ درصد داشته است و تداوم دارد.
همراهی انجمن تخصصی لوازمخانگی در طرح مبارزه با قاچاق
معاون صنایع عمومی وزارت صمت، با یادآوری اینکه با همراهی انجمن تخصصی لوازمخانگی زیرساختهایی از پیش برای این موضوع فراهمشده بود، تأکید کرد: بیشتر محصولات دارای کد شناسه و کد رهگیری هستند و تولیدات داخلی نیز رصد میشوند، اکنون با کمک رسانهها باید همراهی مردم را افزایش دهیم که با افزایش کیفیت تولیدات داخلی و تمهیدات انجامشده این موضوع نیز انجام خواهد شد.
برادران، تصریح کرد: روند روبه رشد تولید لوازم خانگی در ماههای اخیر با اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا افزایش خواهد داشت و به موفقیتهای بیشتری خواهیم رسید.
مردم در زمان خرید لوازمخانگی به شناسنامه کالا دقت کنند
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه مردم در موقع خرید لوازمخانگی به شناسنامه کالا (کد شناسه) توجه داشته باشند، افزود: هر کالای لوازمخانگی نیز یک کد رهگیری دارد که باعث متمایز شدن آن میشود، این کد در تمامی مراحل، قابل رهگیری برای اصالت کالا و قابلاستفاده در ضمانتنامه و قابل رصد و پایش است.
عرضه بیش از دو هزار قلم کالای لوازمخانگی به بازار بدون افزایش قیمت
برادران، بابیان اینکه لوازمخانگی داخلی ۱۵ درصد زیر قیمت منطقه به بازار داخل عرضه میشود، تصریح کرد: دو هزار و ۲۰۰ قلم کالا به بازار ارائهشده و بیشتر این کالاها بیش از یک سال است که با همراهی تولیدکنندگان و تشکلها افزایش قیمت نداشتهاند و مردم میتوانند از این فرصت برای خرید کالای با کیفیت و قیمت مناسب داخلی استفاده کنند.
کالاهای وارداتی نیز کد رهگیری دارند
وی با اعلام اینکه برای کالاهای وارداتی نیز دریافت کد رهگیری انجام میشود، عنوان کرد: این کد رهگیری قابلیت رصد دارد و کالاهای وارداتی را از کالاهای قاچاق و تقلبی متمایز میکند.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت تصریح کرد: هرگونه همراهی و کمک در ورود کالای قاچاق و تقلبی به کشور (شامل بیمه کالا، عرضه و ضمانت و.) در حکم مساعدت در کالای قاچاق است و مشمول برخورد قانونی میشود.
مدیرکل دفتر صنایع لوازمخانگی و اداری وزارت صمت: پیشرفت ۳۳ درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازمخانگی
همچنین محسن شکرالهی مدیرکل دفتر صنایع لوازم خانگی و اداری وزارت صمت نیز در گزارشی از پیشرفت ۳۳ درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازمخانگی خبر داد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان قطعات یدکی لوازمخانگی: رشد بسیار خوب صنعت لوازم خانگی در دهه گذشته
مرسل صدیق، رئیس انجمن تولیدکنندگان قطعات یدکی لوازمخانگی نیز پس از پایان نشست در جمع خبرنگاران بیان کرد: در دهه گذشته رشد بسیار خوبی در صنعت لوازمخانگی صورت گرفته است و لوازمخانگی ایران علاوه بر رقابت در عرصه داخل در بازارهای جهانی هم موقعیت خود را پیدا میکنند.
وی بزرگترین معضل حوزه لوازمخانگی را قاچاق دانست و گفت: بهخصوص در حوزه قطعات یدکی لوازمخانگی امیدواریم به همت وزارت صمت، واردات محصولاتی که در داخل تولید میشود متوقف شود و آمادگی در انجمن برای همراهی با وزارت صمت و دریافت کد شناسه و کنترل سامانهای برای مبارزه با قاچاق وجود دارد.
دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران: قاچاق کالا و همچنین واردات برنامهریزی واحدهای تولیدی داخلی را مشکل میکند.
همچنین عباس هاشمی دبیر کل انجمن صنایع لوازمخانگی ایران در جمع خبرنگاران، بیان کرد: قاچاق کالا و همچنین واردات بیرویه بهطور یقین برنامهریزی واحدهای تولیدی داخلی را با مشکل روبهرو میکند.
وی تأکید کرد: ضمن لزوم تأمین نیاز مصرفکنندگان داخلی، اما محصولات وارداتی نیز باید مورد رصد و پایش مداوم و مستمر قرار بگیرد.