- آلمان، فرانسه و بریتانیا: آمادهایم مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال کنیم
- فرمانده کل سپاه: ما منطق سیاسی قوی برای جنگیدن داریم
- سپاه پاسدران در مورد تحولات سوریه بیانیه صادر کرد
- شریف نظام مافی: اگر توافق سیاسی انجام شود شاهد شکوفایی اقتصادی خواهیم بود
- سرقت ۴۲ میلیون دلار از سفارت ایران در سوریه صحت ندارد
- معاون بانک مرکزی: بازار ارز تجاری با هدف تکنرخی شدن ارز از ۲۶ آذر عملیاتی میشود
- رهبر انقلاب: مناطق تصرفشده سوریه آزاد خواهد شد
- حقوق گمرکی واردات موبایل مشخص شد/گوشی بالای هزار یورو ۳۰ درصد تعیین شد
- دونالد ترامپ: مجوز سرمایهگذاری تا یک میلیارد دلار سریعا صادر میشود
- عوارض واردات خودرو در سال آینده ۶۰ درصد تعیین شد
- میزان مالیات بر خانههای لوکس در سال ۱۴۰۴ تعیین شد
- خودکشی ۳ برادر جوان در تهرانپارس تهران
- ۴۵ سالگی علی کوچولو شخصیت معروف برنامه کودک دهه ۶۰
- همتی: باید همه ابزارهای لازم برای تحقق رشد اقتصادی را به کار بگیریم
- اولین محموله خودروهای وارداتی در بوشهر تخلیه شد
- رئیس قوه قضاییه: ممکن است در این روزها شیطنتها بیشتر شود
روسیه ۲ بمبافکن هستهای را بر فراز بلاروس به پرواز درآورد
روسیه روز شنبه دو فروند بمبافکن با قابلیت حمل سلاح هستهای را برای ماموریتی چهار ساعته بر فراز خاک بلاروس به پرواز درآورد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، بنا به اعلام وزارت دفاع روسیه هدف از ماموریت گشتزنی این دو بمبافکن «تاکید بر رابطه تنگاتنگ دفاعی بین دو کشور» بود.
به گفته این وزارتخانه دو جنگنده توپولف «تو-۲۲ام۳» (Tu-۲۲ M ۳) در جریان پرواز چهار ساعتهشان «ماموریتهای مشترکی را با نیروی هوایی و پدافند هوایی بلاروس» انجام دادند.
جنگندههای «سوخو-۳۰» بلاروس در جریان این ماموریت بمبافکنهای روسی را همراهی میکردند. بلاروس جنگندههای «سوخو-۳۰» را از روسیه تحویل گرفته است
ماموریت روز شنبه سومین عملیات مشترک و مشابه بین نیروهای نظامی روسیه و بلاروس از ماه گذشته تاکنون بود. این در حالی است که تنشها بین کشورهای غربی به ویژه اروپایی با بلاروس طی هفتههای گذشته افزایش یافته بود.
آمریکا و متحدان اروپاییاش همچنین از صفآرایی نظامیان روسی در مرز این کشور با اوکراین ابراز نگرانی میکنند. مسکو هرگونه برنامهریزی برای اشغال خاک اوکراین را رد کرده، اما در عین حال خواستار ضمانت امنیتی غرب برای عدم گسترش ناتو به شرق به ویژه عدم عضویت اوکراین در پیمان آتلانتیک شمالی شده است.
از سوی دیگر روسیه ماه گذشته همزمان با افزایش تنش بین اتحادیه اروپا و بلاروس بر سر تلاش پناهجویان برای ورود عبور از مرز این کشور با لهستان قویا از موضع مینسک دفاع کرده بود.
مقامات اتحادیه اروپا بر این باور هستند که الکساندر لوکاشنکو، رئیسجمهوری بلاروس با استفاده از پناهجویان به عنوان دستاویزی در موازنه قوا با بروکسل دست به «حملهای هیبریدی» یا «چندبعدی» علیه اتحادیه اروپا زده است.
الکساندر لوکاشنکو ماه گذشته همزمان با اوجگیری تنشها با کشورهای عضو اتحادیه اروپا گفت که مینسک آماده است تا اجازه استقرار تسلیحات هستهای روسیه در خاک بلاروس را صادر کند.
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در آن زمان پیشنهاد رئیسجمهوری بلاروس را «هشداری جدی» دانسته بود که به دنبال «سیاست بیپروای غرب» مطرح شده است.