- حیات اقتصاد کشور مرهون تلاش کارآفرینان است
- بیانیه سپاه در رابطه با حمله نظامی به اسرائیل
- فیلم؛ پهپادهای انتحاری ایران در مسیر اسرائیل
- حمله نظامی ایران به اسرائیل آغاز شد
- «گنبد آهنین» اسرائیل چیست و چطور کار میکند؟
- دادگاهی در آرژانتین ایران را مسئول حمله تروریستی آمیا شناخت
- پنتاگون: اسرائیل از حمایت کامل آمریکا در برابر حمله نظامی ایران مطمئن باشد
- حمله نظامی ایران به اسرائیل جمعه انجام میشود
- موتورسیکلت «قرارهای یواشکی» رئیس جمهوری سابق فرانسه حراج میشود
- کارت سوخت ۲۰ میلیونی دروغ است
- جزئیات عفو ۲ هزار و ۱۲۷ محکوم
- ثبت نام خودروهای سایپا بدون قرعه کشی ویژه عید فطر ۱۴۰۳
- عکس؛ صورت کبود شده محمود احمدی نژاد
- بازیگران نمایش «عددهای نشده» معرفی شدند
- اطلاعیه قوه قضاییه در رابطه با بازرسی از رسانه فردای اقتصاد
- دلیل اعتراض کشاورزان اروپایی چیست؟
بسیاری از ما بعد از غذا مشتاق چیزی شیرین هستیم و کنار گذاشتن دسر برایمان سخت است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از دویچه وله، میل به شیرینی میتواند بهدلیل کمآبی بدن، کیفیت پایین رژیم غذایی، تغییرات هورمونی، استرس و کمبود برخی مواد مغذی از جمله روی، کروم، آهن، کلسیم و منیزیم رخ دهد.
با این حال به گفته متخصصان، مصرف غذاهای سالم سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین و فیبر میتواند به جلوگیری از این اشتیاق ناسالم کمک کند.
آووکادو: حدود ۸ گرم فیبر در هر یک دوم فنجان دارد و همچنین چربیهای تک غیراشباع و چند غیراشباع سالم به بدن میرساند.
همین امر آووکادو را به یکی از بهترین غذاها برای مبارزه با هوس شیرینی تبدیل میکند. جایگزینی کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند انواع شیرینی، با آووکادو در وعدههای غذایی به سرکوب گرسنگی، افزایش رضایت از وعدههای غذایی و بهبود سطح قند خون کمک میکند.
پسته: به لطف ترکیبی از پروتئین، فیبر و چربیهای سالم، همه انواع آجیل گزینههای عالی برای کاهش میل به شیرینی هستند، اما مطالعات نشان داده که خوردن پسته با کاهش مصرف شیرینیجات و کاهش وزن در بزرگسالان مبتلا به چاقی یا دارای اضافه وزن مرتبط است.
دانههای کنجد: دارای چربیهای تکغیراشباع و چند غیراشباع سالم و همچنین فیبر هستند که با هوسشیرینی مبارزه میکنند.
جو دوسر: منبع خوبی از فیبر محلول است که به جلوگیری از گرسنگی و به کاهش سطح گلوکز و کاهش میل به شکر کمک میکند. البته باید از بستههای جو دوسر فوری که بسیار فرآوریشده و قندهای افزوده بالایی دارند، اجتناب کنید.
روغن نارگیل: مانند سایر انواع چربیها، روغن نارگیل به آهستگی هضم میشود و میتواند به افزایش سیری، کاهش سرعت تبدیل سایر غذاها به قند در جریان خون و متعادل کردن قند خون کمک کند. بهخاطر داشته باشید که روغن نارگیل یک چربی اشباع شده است، بنابراین مراقب باشید که از آن در حد اعتدال لذت ببرید.
کلم بروکلی: در اینجا دلیل دیگری برای گیاهخواری وجود دارد. سبزیجات غیرنشاستهای و با گلیسمی پایین مانند کلم بروکلی، گل کلم، کدو سبز، کدو، کلم بروکسل و ... سرشار از فیبر برای جلوگیری از گرسنگی هستند و بهآرامی هضم میشوند تا از افزایش میل به قند جلوگیری کنند.
پنیر: ترکیب پروتئین و چربی موجود در پنیر میتواند به جلوگیری از میل به شیرینی کمک کند. اما بهخاطر داشته باشید که پنیر کالری، چربی اشباعشده و سدیم بالایی نیز دارد.
همچنین، پنیر به دلیل کازومورفینها یا ترکیبات خفیف شبه مواد افیونی میتواند برای برخی افراد اعتیاد آور باشد. این ترکیبات به گیرندههای مغزی مشابه داروهای اعتیاد آور متصل میشوند، دوپامین را در مغز آزاد میکنند و منجر به احساس لذت میشوند.
شما نمیخواهید یک اعتیاد را با اعتیاد دیگری جایگزین کنید، بنابراین اگر میخواهید پنیر بخورید، مصرف آن را به ۲۸ گرم در روز محدود کنید.