- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
طرح ارتقای سامانه هوشمند سوخت کشور اجرایی میشود
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از اجرای طرح ارتقای سامانه هوشمند سوخت در این شرکت به منظور ارتقای سطح ایمنی و روزآمد کردن تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری سامانه هوشمند سوخت کشور از مرکز دیتا تا جایگاههای عرضه سوخت خبر داد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، مسعود رضایی در این باره گفت: هدف از اجرای این طرح، روزآمدسازی امنیتی، سختافزاری و نرمافزاری تجهیزات در مرکز سامانه، سطح جایگاهها و دیگر بخشهای مرتبط با سامانه هوشمند سوخت است که بر اساس آن، نسل جدید سامانه هوشمند سوخت جایگزین میشود.
وی با اعلام این خبر که تا پایان امسال و یا سرانجام اوایل سال آینده، نوسازی در سطح جایگاهها نیز در عمل آغاز میشود و به مرور تجهیزات جدید وارد جایگاههای عرضه سوخت میشوند، افزود: اگر چه کارکرد سامانه هوشمند سوخت در نسل جدید تغییری نخواهد کرد، اما این تغییرات به منظور نگهداری، بهرهبرداری حداکثری و توسعه این سامانه اجرایی میشود.
مدیر سامانه هوشمند سوخت کشور با اشاره به این که تجهیزات کنونی سامانه هوشمند سوخت کشور مربوط به ۱۶ سال گذشته است و در عمل دیگر تولید نمیشود، تأکید کرد: با اجرایی شدن این طرح، خدمترسانی به مردم تسهیل میشود.
رضایی تصریح کرد: هماکنون در حوزههای مختلف کاربری حدود ۲۷ میلیون کارت هوشمند سوخت فعال در اختیار مردم داریم که بیش از ۲۰ میلیون آن مربوط به خودروهای شخصی و موتورسیکلت است، از این میان حدود ۶ میلیون مربوط به موتورسیکلتهاست و حدود یک میلیون نیز کارت فعال نفتگاز داریم و بقیه کارتها نیز کارتهای ویژه مثل کارت جایگاه و کاربریهای ویژه مانند خودروهای عمومی بنزینسوز شامل وانت و تاکسی است.
سامانه هوشمند سوخت کشور هماکنون با بیش از ۲۷ میلیون مشترک، اطلاعات سوختگیری وسائل نقلیه را در بیش از ۴ هزار باب جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی از تمام نقاط کشور به صورت مکانیزه جمعآوری و بهمنظور پردازش و تهیه گزارشهای تحلیلی و آماری به مرکزداده منتقل میکند. در این سامانه بیش از یک هزار و ۱۰۰ دفتر خدمات پشتیبانی کارت هوشمند سوخت، وظیفه خدمترسانی به مشترکین را بر عهده دارند.
پرداخت الکترونیک قیممت سوخت از جمله فواید ارزشمند سامانه هوشمند سوخت است که پیادهسازی آن سبب اجرائیشدن مصوبه کارگروه تحولات اقتصادی، کاهش حجم نقدینگی در جایگاهها، افزایش امنیت، اجرایی شدن سامانههای پرداخت الکترونیکی و اتوماسیون مالی در تمامی مجاری عرضه، کنترل دقیق و سریع مقادیر فروش و گردش سریع پول و کاهش استهلاک اسکناس و ارتقای سلامت شده است.
اجرای سامانه هوشمند سوخت افزون بر آن بر کنترل رشد مصرف فرآوردههای نفتی، کاهش مصرف بنزین و نفتگاز را در کشور در پی داشته است، بهنحوی که طبق برآوردهای آماری تاکنون میلیاردها دلار از بابت کاهش واردات بنزین و نفتگاز در کشور صرفهجویی ارزی شده است.