- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
- عباس عراقچی پیام رهبر انقلاب را به مسکو برد
- یک لیوان نوشابه چند درصد ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
سرمایهگذاری ۱۴ میلیارد دلاری برای توزیع سوخت استاندارد در کلانشهرها
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش بیان کرد: برای تأمین سوخت بخش حمل و نقل سنگین، سال آینده طرحهای زیادی برای افزایش کیفیت نفتگاز تولیدی به بهرهبرداری میرسند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از شانا، جلیل سالاری بعد ازظهر یکشنبه (۱۴ آذرماه) در آیین امضای قرارداد تولید ۴۵ هزار خودروی پایه گازسوز بین شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی و گروه صنعتی ایران خودرو گفت: خوشبختانه در بخش خودروسازی تعهدهای خوبی ایجاد شده است که امیدواریم با حمایت وزارت نفت از بخش خودروسازی شاهد اتفاقهای مثبتی در این بخش باشیم.
وی افزود: تأمین سوخت ناوگان حمل و نقل به لحاظ کیفی و کمی یکی از وظایف وزارت نفت بوده و در این زمینه طرحهای زیادی به ارزش ۱۴ میلیارد دلار اجرا شده و نتیجه آن توزیع حجم بالایی از سوخت با استانداردهای یوروست.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران تصریح کرد: برای تأمین سوخت بخش حمل و نقل سنگین، سال آینده طرحهای زیادی برای افزایش کیفیت نفتگاز تولیدی به بهرهبرداری میرسند.
سالاری گفت: شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در بخشهای دانش فنی و تأمین تجهیزات به بومیسازی ۷۵ درصدی دست یافته است.
وی افزود: ما برنامه پژوهش محصول محور داریم، در سالهای گذشته هم از خودروی پایه گازوئیلی حمایت کردیم و درخواست این بود که این خودرو در خط تولید قرار گیرد که متأسفانه این اتفاق نیفتاد.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش ادامه داد: در وزارت نفت برای دنبال کردن هدف جایگزینی سیانجی (گاز طبیعی فشرده) با بنزین، موفق به گازسوز کردن حدود ۱۵۰ هزار خودروی عمومی از طریق مصوبه شورای اقتصاد شدیم و امروز هم ۶ پیمانکار در حال اجرای کار تبدیل این خودروها گازسوز هستند و ۳۰۰ کارگاه فعال است.
سالاری اعلام کرد: در مرحله نخست تبدیل ۶۵۰ هزار دستگاه خودروی عمومی را در برنامه داریم و از محل این اقدامها در مجموع در مصرف بنزین ۱۸۰ میلیون لیتر صرفهجویی شده و ۷۰ تا ۸۰ میلیون دلار هم صرفهجویی ارزی رقم خورده است.
وی گفت: از طریق احداث جایگاههای عرضه سیانجی تاکنون ظرفیت توزیع روزانه ۲۸ میلیون مترمکعب از این سوخت در کشور فراهم شده است که روزانه ۲۰ میلیون مترمکعب آن مصرف میشود.
مدیرعامل شرگت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران تصریح کرد: وزارت نفت به لحاظ مسئولیت اجتماعی در زمینه توزیع سوخت به تعهدهای خود عمل کرده، در بخش مدیریت مصرف هم نگاهمان سودمحوری است و کاهش مصرف و توجه به محیط زیست نیز از دیگر اهداف ما در این بخش به شمار میآید.
سالاری گفت: تلاش خودروسازان هم باید مضاعف شود بنابراین ضرورت دارد به بخش تبدیل ناوگان توجه کنیم، پیش از این نیز گامی ۶۰۰ هزار خودرویی در زمینه تبدیل کارگاهی برداشته شده است و امروز هم با همکاری گروه صنعتی ایران خودرو، قرارداد تولید ۴۵ هزار خودروی گازسوز در کارخانه محقق میشود که امیدواریم این تعداد باز هم افزایش یابد تا افزون بر مزایای محیط زیستی، ارزش افزودهای هم در این بخش اتفاق بیفتد.
وی با بیان اینکه برای افزایش تعداد جایگاههای عرضه برنامهریزی داریم، گفت: از این تعداد ۴۰ هزار خودروی تولیدی تاکسی و ۵ هزار خودرو نیز وانت خواهد بود.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران تصریح کرد: معادل پرداختی وزارت نفت به شرکت خودروساز ۵۰۵ دلار به ازای تولید هر وانت دوگانهسوز و ۴۲۵ دلار به ازای تولید هر تاکسی دوگانهسوز خواهد بود که شرایط تولید هم بر اساس نسلهای ۴ و ۵ است.