- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
روزانه ۲۱۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در کشور جا به جا میشود
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه بین بانک عامل و شرکتهای خودروساز با اشاره به جایگاه مهم و کلیدی ناوگان در زیرساختهای اقتصادی کشور گفت: از ظرفیت داخلی برای تقویت ناوگان سوخت رسانی جادهای استفاده میشود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، کرامت ویس کرمی تصریح کرد: صنعت ناوگان حمل و نقل سوخت رسانی یکی از کلیدیترین بخشهایی است که از دیرباز مورد توجه بوده است.
به گفته ویس کرمی بخش اعظم سوخت رسانی به اقصی نقاط کشور با حمل و نقل جادهای انجام میشود، این درحالی است که ۲۱۰ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی بصورت شبانه روزی انتقال داده میشود.
ویس کرمی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۶ هزار مسیر سوخت رسانی در کشور وجود را دارد، افزود: هم اکنون ۱۳ هزار ناوگان وجود دارد که از این رقم ۱۰۵۰۰ دستگاه تریلی، ۱۵۰۰ نفتکش ده چرخ و ۱۰۰۰ دستگاه شش چرخ میباشد.
وی تصریح کرد: از مهمترین اقداماتی که در دولت سیزدهم برای تقویت اقتصاد ضعیف شده این بخش انجام گرفت افزایش کرایه حمل و نقل جادهای بوده است که این ضعف طی دو سه سال اخیر حادثه گشته بود.
ویسکرمی در ادامه به سرمای هوا در زمستان امسال اشاره کرد و گفت: با این حال سوخترسانی در هیچ بخشی از کشور مشکل نداشت و تامین سوخت مایع پایدار بود.
وی تاکید کرد: تعدادی از مجموعه ناوگان تعهد کار با شرکت داشته باشند و به مرور به افراد واگذار میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی به نوسازی چهار هزار دستگاه تریلی با تفاهم با بانک ملت اشاره کرد و افزود: در اجرای این تفاهم نامه از ظرفیت داخلی استفاده خواهد شد.
پیگیریهای متوالی شرکت ملی پالایش و پخش
مدیرعامل شرکت دنیای ماموت نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت این تفاهمنامه افزود: برای تحقق این مهم از سوی شرکت ملی پالایش و پخش بعنوان متولی در راستای نوسازی ناوگان، پیگیریهای متوالی صورت گرفت.
مومنی تصریح کرد: حوزه لجستیک و حمل و نقل سوخت رسانی جادهای زیر ساخت توسعه اقتصاد هر کشوری محسوب میشود.
به گفته وی عزم انجام چنین فرآیندی بسیار مهم و ارزشمند تلقی میشود تا توزیع فرآوردههای نفتی با استانداد و در شرایط ایمن صورت بگیرد.
کاهش آلایندگیها درپی نوسازی ناوگان فرسوده
همچنین معاون مدیرعامل شرکت رخش خودرو دیزل در مراسم امضای تفاهمنامه سه جانبه نوسازی و تقویت ناوگان سوخترسانی جادهای کشور تصریح کرد: ناوگان حمل و نقل کشور صنعتی فرسوده است باید حمایت همه جانبه از سوی نهادها و وزارتخانههای ذی ربط برای ارتقا این ناوگان صورت بگیرد.
زنوزی بیان کرد: نوسازی ناوگان فرسوده هم به لحاظ اقتصادی و هم مسائل زیست محیطی و کاهش آلایندگیها میتواند نتایج خوبی را به همراه بیاورد.