- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
وزیر ارتباطات: ۴۰ درصد به ترانزیت دیتا از خاک کشور افزوده شد
وزیر ارتباطات در آبین افتتاح پروژههای راهبردی شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد که امروز نقطه عطفی در تاریخ صدا و سیما به ثبت رسید و از امروز بر بستر شبکه مستقل زمینی مبتنی بر فیبر نوری در پهنه کشور عزیزمان امکان خدمت رسانی این سازمان به مردم فراهم شد و وابستگی این سازمان به فرستندههای ماهوارهای خارجی قطع شد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور در آیین افتتاح پروژهای راهبردی شرکت ارتباطات زیر ساخت شامل افتتاح شبکه سراسری سیگنال رسانی زمینی صدا و سیما به تمام نقاط کشور، رونمایی از نقشه راه افزایش ظرفیت بینالملل در مسیر تبدیل شدن ایران به هاب ترانزیت دیتا در منطقه و تبادل قرارداد پروژه توسعه و ارتقا پایداری شبکه انتقال کشور به ظرفیت ۲۰ ترابیت با استفاده از توان داخلی که با حضور، پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما برگزار شد، ضمن تبریک ایام ماه مبارک رجب، و روز مهندس گفت: در این پروژه در طول قریب به یک دهه، با تلاش صدها و بلکه هزاران مهندس بر پهنه جعرافیایی ایران عزیزمان، یک شاهکار مهندسی رغم خورد.
وی افزود: امروز که روز نمادین افتتاح شبکه سراسری سیگنال رسانی زمینی صدا و سیما است نقطه عطفی در تاریخ صدا و سیما است و از امروز امکان خدمت رسانی سازمان صدا و سیما از طریق یک شبکه پرسرعت مبتنی بر فیبرنوری در سراسر کشور فراهم شده است و وابستگی پخش شبکههای رادیویی و تلویزیونی به فرستندههای ماهوارهای خارجی قطع شد.
وزیر ارتباطات ادامه داد: در این پروژه بزرگ، در طول قریب به یک دهه سه وزیر ارتباطات و سه رئیس سازمان صدا و سیما در عالیترین سطح و در سطوح پایینتر صدها نفر درگیر بودند تا بتوانند این شاهکار مهندسی را به سرانجام برسانند.
زارع پور با بیان اینکه این پروژه نشان داد که میشود کارهای بزرگ بیندستگاهی انجام داد گفت: اینکه پروژه به این بزرگی توانسته در تعامل بین دستگاههای مختلف در سطح مدیریتی به نتیجه برسد که در نوع خود بدیع است. در این پروژه، باندپهن (Broadband) به کمک پخش دادهها (Broadcast) آمد و زمینه پخش مناسب سیگنالهای تلویزیونی را فراهم کرد و امیدوارم در ادامه این همکاری پخش دادهها (Broadcast) به کمک باندپهن (Broadband) بیاید و زیر ساختهایی که در اختیار دارد را به اشتراک بگذارد تا شاهد خدمت رسانی بهتری در حوزه ارتباطات دیتا در سراسر کشور باشیم.
وزیر ارتباطات افزود: وزارت ارتباطات و سازمان صدا و سیما حتما میتوانند همکاریهای بیشتری داشته باشند و تلاش خواهیم کرد تا حداکثر ظرفیت دو طرف را به کار ببندیم تا در نهایت طعم شیرین استفاده از فناوری را به مردم بچشانیم.
وی در ادامه با اشاره به افتتاح سایر دستاوردهای شرکت ارتباطات زیر ساخت در این مراسم گفت: دولت سیزدهم به دنبال توسعه یک شبکه پرسرعت و با کیفیت در کشور است. همین امروز هم ریاست محترم جمهور دستور ویژهای صادر کردند که شرایط را برای دسترسی مردم به اینترنت پرسرعت و باکیفیت فراهم کنیم و این واقعا یک اعتقاد جدی در دولت سیزدهم است که فناوری اطلاعات میتواند بسترساز حل بسیاری از مشکلات باشد.
زارع پور با اشاره به پروژه راهبردی توسعه شبکه فیبرنوری که در ایام دهه فجر افتتاح شد گفت: لازمه تحقق پروژه توسعه فیبرنوری به همه نقاط کشور این است که شبکه انتقال و شبکه ارتباطات کشور در لایه زیر ساخت تقویت شود.
وی افزود: شبکه زیرساخت کشور در حال حاضر ظرفیت خوبی دارد لکن به دلیل اجرای پروژه راهبردی توسعه فیبرنوری نقاط، که سرعت دسترسی مردم به اینترنت را بیش از چند ده و یا حتی چند صد مگابیت بر ثانیه افزایش خواهد داد، حتما لازم بود که ظرفیت شبکه زیر ساخت را توسعه دهیم و امروز مایه خوشحالی است که قرارداد توسعه شبکه زیر ساخت کشور با تجهیزات کاملا بومی امضا شد و بر أساس آن تا پایان سال ۱۴۰۱، ۷۰ درصد به ظرفیت این شبکه اضافه خواهد شد.
وی با اشاره به رونمایی از نقشه راه افزایش ظرفیت بینالملل در مسیر تبدیل شدن ایران به هاب ترانزیت دیتا در منطقه نیز گفت: امروز با افتخار اعلام میکنیم که در طول چهارماه گذشته، بیش از ۴۰ درصد به ظرفیت عملیاتی ترانزیت دیتای کشور افزوده شده است.
هدف گذاری کرده ایم تا پایان سال ۱۴۰۳ ترانزیت دیتا به حداقل ۴ ترابیت بر ثانیه برسد و امروز قریب به ۵۰ درصد این هدفگذاری محقق شده است و امیدواریم روزی را شاهد باشیم که جمهوری اسلامی ایران، تبدیل به هاب ترانزیت دیتا در منطقه تبدیل شود و همانگونه که ارتباطات با کیفیت برای مردم خودمان فراهم میکنیم بتوانیم ارتباطات با کیفیت برای منطقه هم فراهم کنیم.