- حیات اقتصاد کشور مرهون تلاش کارآفرینان است
- بیانیه سپاه در رابطه با حمله نظامی به اسرائیل
- فیلم؛ پهپادهای انتحاری ایران در مسیر اسرائیل
- حمله نظامی ایران به اسرائیل آغاز شد
- «گنبد آهنین» اسرائیل چیست و چطور کار میکند؟
- دادگاهی در آرژانتین ایران را مسئول حمله تروریستی آمیا شناخت
- پنتاگون: اسرائیل از حمایت کامل آمریکا در برابر حمله نظامی ایران مطمئن باشد
- حمله نظامی ایران به اسرائیل جمعه انجام میشود
- موتورسیکلت «قرارهای یواشکی» رئیس جمهوری سابق فرانسه حراج میشود
- کارت سوخت ۲۰ میلیونی دروغ است
- جزئیات عفو ۲ هزار و ۱۲۷ محکوم
- ثبت نام خودروهای سایپا بدون قرعه کشی ویژه عید فطر ۱۴۰۳
- عکس؛ صورت کبود شده محمود احمدی نژاد
- بازیگران نمایش «عددهای نشده» معرفی شدند
- اطلاعیه قوه قضاییه در رابطه با بازرسی از رسانه فردای اقتصاد
- دلیل اعتراض کشاورزان اروپایی چیست؟
تحقیقات نشان میدهد که توانایی بهحداکثر رساندن عملکرد حافظه ممکن است با آنچه میخورید مرتبط باشد.
بهنوشته مدیکالاکسپرس؛ رژیمهای غذایی سرشار از میوهها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات، ماهی، چربیهای سالم و گیاهان یا دانهها عملکرد حافظه مغز را تقویت میکند.
میوهها
توتها سرشار از آنتیاکسیدان هستند که میتوانند از مغز در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند و از پیری زودرس و زوال عقل که حافظه را تضعیف میکند، جلوگیری نمایند. دراینمیان، زغالاخته منبع غنی آنتوسیانین و سایر فلاونوئیدها است که میتواند عملکرد مغز را بهبود بخشد.
انگور سرشار از رسوراترول، یک ترکیب بهبوددهنده حافظه است. انگور کنکورد سرشار از پلیفنول است که پتانسیل تقویت عملکرد مغز را دارد.
هندوانه دارای غلظت بالایی از لیکوپن، یکی دیگر از آنتیاکسیدانها است. هندوانه همچنین منبع خوبی از آب است که برای سلامت مغز مفید است.
آووکادو میوهای سرشار از چربی تکغیراشباع است که مصرف متعادل آن، عملکرد حافظه را با کمک به بهبود سطح کلسترول خون بهبود میبخشد.
سبزیجات
چغندر سرشار از نیترات است، یک ترکیب طبیعی که میتواند رگهای خونی را گشاد کند و اجازه دهد اکسیژن بیشتری به مغز برسد.
سبزیهای تیره و برگدار بهخاطر آنتیاکسیدانهایی مانند ویتامین C شناخته میشوند و ثابت شده که ازدستدادن حافظه مرتبط با افزایش سن را کاهش میدهند. این سبزیها همچنین سرشار از فولات هستند که میتواند حافظه را با کاهش التهاب و بهبود گردش خون در مغز بهبود بخشد.
غلات کامل و حبوبات
گندم پرک، کوسکوس سبوسدار، نخود، جو دوسر، سیبزمینی شیرین و لوبیا سیاه نمونههایی از کربوهیدراتهای پیچیده هستند. این کربوهیدراتها سرشار از ویتامین B هستند که بهبوددهنده حافظه است.
غذای دریایی
ماهیهای چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت قلب هستند. نشان داده شده که خوردن ماهی برای یک تا دوبار در هفته حافظه را نیز بهبود میبخشد.
گیاهان یا دانهها
دانههای کاکائو منبع غنی فلاونوئیدها هستند که بهویژه در جلوگیری از آسیبهای ناشی از افزایش کلسترول LDL، محافظت از پوشش شریانها و جلوگیری از لختهشدن خون بسیار مهمند. کاکائو همچنین حاوی آرژنین است، ترکیبی که گشادشدن عروق خونی را افزایش میدهد.
رزماری باعث افزایش جریان خون به مغز، بهبود تمرکز و حافظه میشود. عطر نعناع نیز باعث تقویت حافظه میشود.
دانههای کنجد منبع غنی اسید آمینه تیروزین هستند که برای تولید دوپامین، یک انتقالدهنده عصبی مسئول هوشیاری مغز و تیز نگهداشتن حافظه لازم است.