- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
گوشت قرمز چگونه به قلب آسیب میرساند؟
یک مطالعه جدید نشان میدهد که دوستداران گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری قلبی را از طریق زنجیرهای از رویدادهایی که در روده رخ میدهد، افزایش میدهند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از دویچه وله، سیاری از مطالعات طی سالها رژیمهای غذایی حاوی گوشتهای قرمز و فرآوریشده را با افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط میدانستند. مظنون سنتی در این میان، چربی اشباع بود که منحصراً در محصولات حیوانی یافت میشود. چربی اشباع میتواند کلسترول LDL یا همان کلسترول بد را افزایش داده و باعث بیماریهای قلبیعروقی شود.
اما یافتههای جدید سرنخهای بیشتری در مورد چگونگی تاثیر گوشت قرمز بر سلامت قلب ارائه میدهد.
محققان کلینیک کلیولند دریافتند که باکتریهای خاصی، به وفور در روده مصرفکنندگان گوشت قرمز یافت میشود که کارنیتین گوشت قرمز را به ماده شیمیایی به نام TMAO تبدیل میکند. این ماده شیمیایی به افزایش لخته شدن خون و گرفتگی عروق کمک میکند. تعداد این باکتریها در روده گیاهخواران و وگانها بسیار کمتر است.
به گفته استنلی هازن، مدیر مرکز میکروبیوم و سلامت انسان کلینیک کلیولند، این نکته به خوبی ثابت شده که افزودن گوشت قرمز به رژیم غذایی افراد سالم، برای مدت کوتاهی باعث افزایش سطح TMAO در خون میشود. اما زمانی که گوشت قرمز با گوشت سفید یا پروتئین گیاهی جایگزین میشود، سطح این ماده کاهش مییابد.
«میکروبیوم» به مجموعه وسیعی از باکتریها و سایر میکروبها اطلاق میشود که به طور طبیعی در بدن انسان، به ویژه روده زندگی میکنند. تحقیقات در سالهای اخیر نشان میدهد این میکروبها نه تنها در هضم، بلکه در بهبود عملکرد سیستم ایمنی، عملکرد مغز و سلامت سیستم قلبیعروقی چقدر حیاتی هستند.
هازن گفته است: «هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری در مورد میکروبیوم روده وجود دارد. اما رژیمهای غذایی سرشار از غذاهایی مانند سبزیجات، میوهها و غلات پرفیبر به تغذیه میکروبهای مفید روده کمک میکنند.»
نتایج این مطالعه ۲۳ دسامبر در مجله Nature Microbiology منتشر شده است.