- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
کشف ۳۰ تن روغن خوراکی قاچاق در چابهار/ افزایش ۶۹ درصدی کشفیات روغن خوراکی قاچاق
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سیستان و بلوچستان ضمن اعلام خبر کشف ۳۰ تن روغن خوراکی قاچاق در چابهار گفت: کشف روغن خوراکی قاچاق در ۹ ماهه نخست امسال ۶۹ درصد افزایش داشته است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از اقتصاد پنهان، محمد محبی، دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سیستان و بلوچستان در تشریح جزئیات این خبر گفت: مأموران نیروی انتظامی با کسب اطلاع از قاچاق روغن خوراکی به یکی از کشورهای همسایه شب گذشته موفق به شناسایی و کشف یکی از انبارهای دپوی روغن در شهرستان چابهار شدند.
محبی افزود: در بازرسی از این انبار ۳۰ تن روغن خوراکی در گالنهای ۲۰ لیتری با نشان جعلی تبرک کشف شد.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت: گزارش این کشف با تشکیل دو پرونده تحت عناوین قاچاق و جعل در تعزیرات حکومتی و دادسرا تحت پیگرد قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: در ۹ ماهه نخست امسال بالغ بر ۱۱۰۰ تن روغن توسط دستگاههای کاشف، کشف و ضبط شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۹ درصد افزایش داشته است.
محبی با بیان اینکه یک قوطی روغن یک و نیم لیتری از ۲۰ لیتر گازوئیل ارزش بیشتری دارد توضیح داد: این سود مضاعفی که در قاچاق روغن خوراکی نهفته است و همچنین ریسک به شدت پایین تری که در مقایسه با قاچاق سوخت دارد؛ باعث شده قاچاق روغن در رتبه نخست کالاهای قاچاق سیستان و بلوچستان قرار گیرد و به عبارتی جای قاچاق سوخت را بگیرد.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان جعلی بودن نشان تجاری روغنهای مکشوفه را مورد توجه قرار داد و گفت: برخی شبکههای پنهان با هدف تخریب کیفیت محصولات ایرانی در کشورهای همسایه در قاچاق دست دارند، چراکه کالاهایی که به قصد قاچاق تولید میشوند فاقد استانداردهای لازم برای مصرف و صادرات است و این جریان در کشور به دنبال بدنام کردن و بیاعتبار کردن نام محصولات ایرانی است و لذا برای عرضه محصولات تقلبی خود به دلالان متوسل میشوند.