- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
سوء استفاده از رویههای تجاری و معافیتهای مرزنشینی، قاچاق را افزایش میدهد
رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: برخی با سوء استفاده از رویههای تجاری و معافیتهای مرزنشینی مانند تهلنجی و کوله بری موجب افزایش پدیده مخرب قاچاق در اقتصاد میشود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از اقتصاد پنهان، علی مؤیدی خرمآبادی، روز دوشنبه در حاشیه آیین اختتامیه دومین جشنواره علمی و پژوهشی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سالهای اخیر واردات لوازم خانگی به کشور ممنوع شده است، اما برخی با استفاده از رویههای تجاری و معافیتهای مرزنشینی اقدام به وارد کردن این کالاها به کشور میکنند که بهتازگی با برخوردهای جدی مراجع ذیصلاح کاهش پیدا کرده است.
وی درباره قاچاق سوخت نیز تصریحکرد: نفت سرمایه عظیمی و طبیعی است که در کشور وجود دارد که به موجب آن میتوانیم اقدام به تولید فرآوردههای نفتی کنیم، اما به دلیل تفاوت قیمت با کشورهای همجوار قاچاق این محصول رواج بیشتری دارد.
به گفته مؤیدی، با اقدامهای خوبی که در این زمینه انجام شده میزان قاچاق سوخت کاهش پیدا کرده است، اما همچنان در شرق کشور شاهد برخی از جابهجاییها در این زمینه هستیم که با اقدامات و تمهیدات مقابلهای این روند رو به کاهش است.
وی با بیان اینکه رخداد قاچاق علل و عواملی دارد، خاطرنشان کرد: برای کنترل و نظارت بر این پدیده نیازمند اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی هستیم و ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با استفاده از ظرفیت صاحبنظران و از مسیر علمی نسبت به حل این پدیده شوم که تاکنون خسارات بسیاری را به اقتصاد کشور تحمیل کرده، اقدام نموده است.
رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: یکی از اقداماتی که متأثر از پژوهشهای علمی به آن دست یافتهایم ایجاد سامانههای مختلف برای رصد و شفافسازی مسیر تجاری کشور است تا بتوانیم هرگونه فساد در این بخش را شناسایی و از قاچاق جلوگیری کنیم و به نتایج خوبی هم دست یافتهایم.