- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
- عباس عراقچی پیام رهبر انقلاب را به مسکو برد
- یک لیوان نوشابه چند درصد ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
۴ میلیارد تومان لوازم خانگی قاچاق در «امین حضور» تهران کشف شد
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: طرح تشدید مبارزه با کالاهای قاچاق در سطح عرضه در دستور کار قرار دارد و براین اساس مبارزه با عرضه قاچاق کالاهایی مانند لوازم خانگی، دخانیات و پوشاک آغاز شده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از اقتصاد پنهان، حمیدرضا دهقانی نیا در یک ارتباط تصویری با شبکه خبر در رابطه با اجرای طرح برخورد با عرضه کالای قاچاق در سراسر کشور گفت: در حال حاضر شاهد تشدید طرح برخورد با عرضه کالاهای قاچاق در سطح عرضه هستیم و در این سبد مبارزه با کالاهای قاچاق از جمله لوازم خانگی، پوشاک، دخانیات، تلفن همراه قرار دارد.
وی افزود: با توجه به اقداماتی که در حوزه سامانههای مبارزه با قاچاق و سامانههای شفاف ساز حوزه تجارت صورت گرفته در حال حاضر زیر ساخت مبارزه با قاچاق وجود دارد.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: یک زمانی در سطح عرضه امکان تشخیص کالاهای قاچاق از غیر قاچاق وجود نداشت، اما در حال حاضر با توجه به زیرساختهای الکترونیکی و هوشمند، این امکان برای گشتها و بازرسین وجود دارد که در سطح عرضه با استعلام کدها، کالای قاچاق از غیرقاچاق را تشخیص دهند.
دهقانی نیا در مورد تاثیر تکمیل سامانهها در مبارزه با قاچاق و پیشگیری از آن گفت: در گذشته وقتی گشتی وارد محل تجمیع کالاها یا همان انبار میشد امکان تشخیص اینکه کالاهای موجود در این انبار بصورت رسمی یا غیر رسمی وارد کشور شده را نداشت، اما اکنون با توجه به راه اندازی سامانه جامع انبارها، هر فردی دارنده این کالاها باید کالاهای موجود در انبار خود را در سامانه ثبت کند، بنابراین در صورت سرکشی گشتها از انبارها در صورتی که کالاهای موجود در انبار در سامانه انبارها ثبت شده باشد با استعلام شناسه، مشکلی وجود ندارد، اما در صورت عدم ثبت آن کالاها در سامانه انبارها، کالاهای موجود ظن به قاچاق میشود و باید اقدامات قانونی در مورد آنها انجام شود.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان داشت: در گذشته زیرساخت و ابزار تشخیص وجود نداشت، اما در حال حاضر این زیر ساخت و ابزار تشخیص وجود دارد و با توجه به این زیرساخت ها، مبارزه با کالای قاچاق در تمامی گلوگاهها از جمله حمل، عرضه، توزیع و فروش تشدید خواهد شد و این تشدید هم بصورت مستمر خواهد بود.
دهقانی نیا افزود: درباره تلفن همراه با توجه به اجرایی شدن طرح رجیستری نیازی به تشدید مبارزه با قاچاق در سطح عرضه نیست و بحث ما در این خصوص تشدید و واکاوی دادهها در سامانههای مرتبط با رجیستری است.
وی بیان داشت: در طرح تشدید مبارزه با کالاهای قاچاق در سطح عرضه کالاهایی از جمله لوازم خانگی که در سال ۹۸ حدود ۲۰۰ درصد افزایش تولید داشته یا دخانیات که بیش از ۹۹ درصد آن تولید داخل میشود و کالاهایی مانند پوشاک که ظرفیت شغلی بسیار بالایی در کشور را دارد مورد توجه قرار گرفته است.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان داشت: در کمتر از ۱۰ روز گذشته کالاهای قاچاق لوازم خانگی در امین حضور تهران مورد ضربه شدید واقع شد و بیش از ۴ میلیارد تومان کالای قاچاق در این حوزه کشف و ضبط و برای آن پرونده تشکیل شد.