- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
استاندار تهران: سیاست تحولی در زمینه تامین و مولدسازی منابع پیگیری شود
استاندار تهران گفت: شوراها میتوانند تنظیم گری کنند تا ارتباط مناسبی میان نیاز و استعداد منطقه با محتوای آموزشی شکل بگیرد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از استانداری تهران، محسن منصوری در همایش بزرگداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش که در وزارت کشور برگزار شد با اشاره به جایگاه نظام آموزش و پرورش در تربیت نیروی ترازِ مومن، متفکر و انقلابی اظهار داشت: شورای آموزش و پرورش با توجه به کارکردها و ماموریتهای محوله اهمیت مضاعفی دارد.
وی ادامه داد: به موجب تصویب قانون، شوراهای آموزش و پرورش سال ۷۶ تشکیل شده و دو ماموریت مهم شامل تحقق مشارکت و نظارت مردم و بهرهگیری از منابع و امکانات برای توسعه زیرساختهای آموزش و پرورشی را بر عهده دارند.
استاندار تهران عنوان کرد: اگر کارکرد شوراها را از بعد پشتیبانی و لجستیکی خارج کنیم و وارد حیطه محتوایی شویم آنگاه شوراها میتوانند به عنوان بازو و ضمانت اجرایی مهم در تحقق اهداف سند تحول عمل کنند، مقام معظم رهبری هم چندی پیش گلایههایی مبنی بر اجرای ۱۰ درصدی سند تحول بنیادین داشتند؛ از این جهت شوراها میتوانند موثر باشند.
منصوری با بیان اینکه قانون شوراهای آموزش و پرورش بیشتر جنبه پشتیبانی و لجستیکی به خود گرفته است گفت: حتما باید کمک کنیم که ساختار این قانون را ارتقاء داده و شوراها را توانمند کنیم، از جمله موارد مغفول مانده در استانها، ورود شوراهای آموزش و پرورش به زیرنظامهای سندتحول بنیادین است؛ مخصوصا برنامه درسی که میتواند جنس بومی و اقتضایی پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: شوراها میتوانند تنظیم گری کنند تا ارتباط مناسبی میان نیاز و استعداد منطقه با محتوای آموزشی شکل بگیرد، در این راستا استفاده از ظرفیت صنایع و مشاغل نیز مهم است و بایستی در کنار صنایع، هنرستان ساخته شود تا ضمن تامین کادر مورد نظر، باری از دوش آموزش و پرورش برداشته شود.
استاندار تهران تاکید کرد: مولدسازی سرمایهها نیز اهمیت مضاعف دارد؛ اگر بخواهیم با داشتههای فعلی کار را پیش ببریم شاید به ۴۰ و ۵۰ سال زمان برای بازسازی زیرساختها نیاز داشته باشیم، از اینرو لازم است با سیاستی تحولی در زمینه تامین منابع و مولدسازی منابع اقدام شود.